Dacă îți dorești să te muți sau vrei doar să îți regândești puțin casa trebuie să iei în calcul toate posibilitățile și variantele pe care le ai.

Piesele de mobilier din casă sunt importante deoarece acestea oferă acea senzație plăcută de confort și de intimitate, reușesc să ușureze activitățile zilnice și în anumite cazuri oferă o stare de bine. Cu toții vrem ca acestea sa treacă testul vremii și să se potrivească perfect în locuința noastră.

Înainte să fugi la magazinul tău cel mai apropiat de mobila, nu uita să iei în considerare un producător local. Uite câteva motive la care să te gândești atunci când vrei sau ai nevoie de mobilă.

Unicitate

Mobilierul realizat la comandă are dimensiuni personalizate în funcție de dimensiunile încăperilor pentru care este dedicat. Acest lucru înseamnă o potrivire la linie și un impact vizual deosebit. Confortul dintr-o casă este dat, într-o foarte mare măsură, de partea vizuală.

De asemenea, flexibilitatea este mult mai mare, ai posibilitatea de alege culori, dimensiuni, accesorii și multe alte elemente în așa fel încât tu decizi cum va arăta produsul final.

Dacă vezi ceva într-o revistă o piesa de mobilier sau un ansamblu  care ți se pare interesant, poți să ne trimiți poza iar noi o recreăm. Rezultatele pot fi deosebite!

Perspectivă în procesul de realizare

Lucrând cu noi poți să vezi tot procesul de producție prin care trece mobilierul tău. Vizitând hala noastră de producție poți vedea exact cum lucrăm si care sunt etapele prin care lemnul, Pal-ul, Mdf-ul trece pentru a ajunge piesă de mobilier.

Poți vedea exact cat de serioși suntem și modul în care ne raportăm la comenzile noastre.

Calitate asigurată

Când ai nevoie de orice serviciu în zilele noastre cel mai folositor lucru este sa cauți pe internet. Comparând mai multe firme care produc mobilă poți să îți dai seama cu ușurință ce companii produc mobilier de calitate și care nu.

Decizia ar trebui bazata pe recomandări și referințe dar și pe portofoliul prezentat și oferta de preț. Luate toate acestea în calcul vă oferă o siguranță mai mare decât daca ai cumpăra mobilier de la un importator.

Susținerea economiei locale

Alegând mobilier românesc, susții direct și indirect mii de joburi în industrie. Acest lucru poate ajuta mult economia locală, compania noastră fiind plătitoare de taxe și impozite.

La rândul nostru, la RBR încercăm să folosim cât mai multe materiale și produse românești. Lucrăm cu furnizori și producători locali și susținem businessurile românești prin produsele noastre.

Impact ecologic

Comandând mobilier local asiguri un lanț de aprovizionare mai scurt, emisii de carbon mai mici și mai puțin combustibil consumat.

Materialele și produsele nu trebuie importate de pe partea cealaltă a globului deoarece sunt realizate chiar în lângă tine! Mobilierul la comandă folosește materiale limitate și comandate atât cât să realizeze mobilierul specificat, astfel resturile devin infime.

La RBR suntem conștienți de impactul ecologic al produselor noastre și suntem atenți la consumul de materiale. Folosim resturile de lemn pe post de energie și lucrăm la câteva programe pentru a recicla lemnul vechi.

Translate »

Pin It on Pinterest