fbpx

Despre noi

RBR Mobilier, mobila cu suflet

​De la vis la realitate

Realizam mobila la comanda, indeplinind toate preferintele fiecarui client in parte, indiferent de spatiul disponibil, de accesorii, de culoarea sau materialul ales.

Ne angajam sa creem mobila de calitate, la preturi corecte

La RBR Mobilier se pune accent pe suflet. Facem totul dintr-o pasiune excesiva prentru fiecare detaliu. Scopul nostru este ca tu sa iti transformi visele in realitate si te vom ajuta pe tot parcursul acestui drum (din imaginatie, la schita, la productie pana la realitate).

Avand o experienta de mai mult de 20 ani, avem solutii pentru orice tip de spatiu. Folosim numai materiale de calitate de la lemn masiv, la MDF si PAL.

Toate materialele sunt bine alese, prezentand o paleta culori diversa. Colaboram cu firme de prestigiu pentru a gasi cele mai bune accesorii la preturi temeinic negociate.

Echipa noastra de designeri si productie este pregatita sa lucreze pentru a crea proiecte perfecte pentru dorintele si nevoile tale.

Promovam idei inovative si ne plac proiectele complicate. Pentru noi fiecare comanda reprezinta sansa de a ne dovedi valoarea deorece ne straduim sa fim cei mai buni!

De ce RBR Mobilier

Reputatie locala de exceptie

Peste 20 de ani de experienta

Avem solutii pentru orice buget

Portofoliu larg de clienti fericiti

Servicii complete, de la proiectare pana la montaj

Cautam sa inovam fiecare proiect

Ce spun clientii despre
serviciile noastre

Mi-am facut mai multe piese de mobilier si am fost foarte multumita atat de sfaturile date la proiectie, cat si de suportul oferit in timpul/dupa montaj. Si am apreciat deschiderea lor in privinta cerintelor mele de a executa diferite idei gasite pe net.

Sorina Dragut

Eu sunt destul de pretentioasa si nehotarata insa ei au fost foarte rabdatori si acum am exact bucataria pe care mi-o doream smile

Irina Simion

Pin It on Pinterest