fbpx

FAQs

Întrebări frecvente

Uneori, alegerea de a comanda un mobilier personalizat poate fi o sarcină descurajantă. Găsirea meșterului potrivit, alegerea designului corect și selectarea materialelor pot face ca întregul proces să pară că nu merită. Sperăm că vă putem ajuta să simplificați procesul răspunzând la câteva întrebări frecvente.

Q: Cum pot face o comandă?

R: Există mai multe modalități prin care puteți face o comandă la RBR. Ne puteți contacta în principiu pe orice platformă, dar cel eficient mod de a comunica cu noi este acesta.
În cazul în care vreți să realizați un proiect cu noi, cel mai ușor ar fi să ne contactați telefonic (0767 464 489) sau pe rețelele de socializare printr-un mesaj în care să specificați ce tip de mobilier doriți urmând să vă contactăm noi să discutăm toate detaliile.
Dacă aveți deja o schiță a proiectului puteți să o trimiteți pe mail sau printr-un mesaj, iar noi vă vom răspunde în cel mai scut timp cu o ofertă.

Q: Din ce materiale realizați mobilierul?

R: Realizăm mobilier din materiale de calitate precum MDF, MDF vopsit, PAL, lemn, sticla și metal. Putem prelucra aproape orice tip de material după preferințele clientului.

Q: Vă deplasați la domicilu pentru a lua măsurătorile?

RÎn funcție de proiect ne deplasăm la fata locului să luăm cotele și să discutăm proiectul sau să ne asigurăm că schița trimisă de client este exactă.

Q: Îmi puteți realiza o simulare cum ar arăta mobila?

R: Marea majoritate a proiectelor noastre sunt prezentate sub formă de randare electronică color pentru a vedea clar cum va arăta mobilierul dorit. Simularea va putea fi schimbată până când clientul este mulțumit cu rezultatul final.

Q: În cât timp este gata mobilierul comandat?

R: Este destul de greu de specificat care este timpul în care se va realiza mobila la comandă. Totul depinde de material, complexitatea lucrării și de fluxul de lucrări. Un termen de execuție general ar fi între 2-4 săptămâni. 

Q: Cum pot plăti? Se poate plăti și în rate?

R: Orice comandă se poate plăti cu cardul, prin transfer bancar sau numerar. Modul în care vor fi plătiți banii depinde mult de mărimea și valoarea lucrării.

Q: Asigurați transportul și montajul?

R: Asigurăm transportul și montajul oriunde în România. În București și Ilfov acestea sunt gratis, iar în restul tării, se taxează separat în funcție de depărtare și de durata lucrării.

Q: Oferiți garanție ?

R: Oferim garanție 2 ani la orice tip de mobilier conform normelor legale.

Q: Unde aveți sediul?

R: Ne puteți găsi în București, pe strada Înclinată 129 în sectorul 5. Sediul se află în cadrul complexului Tubal S.A. unde veți vedea hala noastră de producție. Puteți veni pentru a vedea și testa mobilierul realizat de noi. Suntem disponibili oricând de luni până sâmbătă între orele 8 – 16 acolo, de preferat cu un telefon in prealabil.

 

Ce spun clientii despre
serviciile noastre

Ionel Zamfir
Ionel Zamfir
2022-08-23
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Cea mai buna fabrica de mobila din România
Ana-Maria Predica
Ana-Maria Predica
2022-08-05
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Minunat. Servicii ireprosabile si oameni de calitate. Totul la superlativ. Recomand cu drag.
Anastasiia Vlasiuk
Anastasiia Vlasiuk
2022-06-14
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Multumesc mult pentru ajutor! O firma plina de oameni minunati!
Elena Andreea
Elena Andreea
2022-06-02
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Am facut o vizită atelierului pentru a discuta detaliile bucătăriei noastre. Domnul părea profesionist și dedicat, însă din momentul în care am plecat de acolo, nu ne-a mai sunat nimeni, așa cum ni se promisese, sa vină pentru măsuri. Am rămas cu un gust amar. Am încercat de 2 ori să iau legătura cu atelierul, de fiecare dată promițându-mi că mă va suna. Nu s-a întâmplat. Un sfat pentru viitor: dacă nu doriți să luați anumite lucrări, fie ca vi se par prea complicate sau nerentabile, vă rog să anunțați persoanele în cauză de decizia dvs. Nu merită nimeni să ajungă să se roage de dvs. să le faceți mobila și să fie tratați cu indiferență. În final, am gasit pe altcineva care ne-a făcut bucătăria așa cum ne-am dorit, dovada că proiectul nu era complicat. P. S.: Vă dau totuși 4 stele, pentru a nu vă strica nota pe care o aveți :)
Rom Lim
Rom Lim
2022-02-15
Trustindex verifies that the original source of the review is Google.
Profesionisti si pro-activi. Fronturile pentru mobila de bucatarie sunt de inalta calitate.