fbpx

FAQs

Întrebări frecvente

Uneori, alegerea de a comanda un mobilier personalizat poate fi o sarcină descurajantă. Găsirea meșterului potrivit, alegerea designului corect și selectarea materialelor pot face ca întregul proces să pară că nu merită. Sperăm că vă putem ajuta să simplificați procesul răspunzând la câteva întrebări frecvente.

Q: Cum pot face o comandă?

R: Există mai multe modalități prin care puteți face o comandă la RBR. Ne puteți contacta în principiu pe orice platformă, dar cel eficient mod de a comunica cu noi este acesta.
În cazul în care vreți să realizați un proiect cu noi, cel mai ușor ar fi să ne contactați telefonic (0767 464 489) sau pe rețelele de socializare printr-un mesaj în care să specificați ce tip de mobilier doriți urmând să vă contactăm noi să discutăm toate detaliile.
Dacă aveți deja o schiță a proiectului puteți să o trimiteți pe mail sau printr-un mesaj, iar noi vă vom răspunde în cel mai scut timp cu o ofertă.

Q: Din ce materiale realizați mobilierul?

R: Realizăm mobilier din materiale de calitate precum MDF, MDF vopsit, PAL, lemn, sticla și metal. Putem prelucra aproape orice tip de material după preferințele clientului.

Q: Vă deplasați la domicilu pentru a lua măsurătorile?

RÎn funcție de proiect ne deplasăm la fata locului să luăm cotele și să discutăm proiectul sau să ne asigurăm că schița trimisă de client este exactă.

Q: Îmi puteți realiza o simulare cum ar arăta mobila?

R: Marea majoritate a proiectelor noastre sunt prezentate sub formă de randare electronică color pentru a vedea clar cum va arăta mobilierul dorit. Simularea va putea fi schimbată până când clientul este mulțumit cu rezultatul final.

Q: În cât timp este gata mobilierul comandat?

R: Este destul de greu de specificat care este timpul în care se va realiza mobila la comandă. Totul depinde de material, complexitatea lucrării și de fluxul de lucrări. Un termen de execuție general ar fi între 2-4 săptămâni. 

Q: Cum pot plăti? Se poate plăti și în rate?

R: Orice comandă se poate plăti cu cardul, prin transfer bancar sau numerar. Modul în care vor fi plătiți banii depinde mult de mărimea și valoarea lucrării.

Q: Asigurați transportul și montajul?

R: Asigurăm transportul și montajul oriunde în România. În București și Ilfov acestea sunt gratis, iar în restul tării, se taxează separat în funcție de depărtare și de durata lucrării.

Q: Oferiți garanție ?

R: Oferim garanție 2 ani la orice tip de mobilier conform normelor legale.

Q: Unde aveți sediul?

R: Ne puteți găsi în București, pe strada Înclinată 129 în sectorul 5. Sediul se află în cadrul complexului Tubal S.A. unde veți vedea hala noastră de producție. Puteți veni pentru a vedea și testa mobilierul realizat de noi. Suntem disponibili oricând de luni până sâmbătă între orele 8 – 16 acolo, de preferat cu un telefon in prealabil.

 

Ce spun clientii despre
serviciile noastre

Mi-am facut mai multe piese de mobilier si am fost foarte multumita atat de sfaturile date la proiectie, cat si de suportul oferit in timpul/dupa montaj. Si am apreciat deschiderea lor in privinta cerintelor mele de a executa diferite idei gasite pe net.

Sorina Dragut

Eu sunt destul de pretentioasa si nehotarata insa ei au fost foarte rabdatori si acum am exact bucataria pe care mi-o doream smile

Irina Simion

Pin It on Pinterest