Mobilier de birou la comanda

Pentru un plus de productivitate

La noi gasiti intotdeauna solutia potrivita stilului dumneavoastra

Mobilier la comanda pentru amenajarea birourilor

Indiferent de afacere, fie ca o conducem de acasa sau de la un sediu, avem nevoie de un spatiu de lucru aerisit, practic si confortabil. De aceea alegerea corecta a mobilierului de birou este foarte importanta.

In proiectarea birourilor operationale, manageriale, a scaunelor de birou sau a dupalurilor pentru depozitare, trebuie sa tinem cont de faptul ca le folosim cel putin cateva ore pe zi.

La RBR Mobilier realizam mobila de birou potrivita perfect stilului de lucru, rezistenta la uz intens si care se poate reconfigura pe masura ce afacerea dumneavoastra creste.

Galerie foto

pentru inspiratie

Ce spun clientii despre
serviciile noastre

Ionel Zamfir
Ionel Zamfir
2022-08-23
Cea mai buna fabrica de mobila din România
Ana-Maria Predica
Ana-Maria Predica
2022-08-05
Minunat. Servicii ireprosabile si oameni de calitate. Totul la superlativ. Recomand cu drag.
Anastasiia Vlasiuk
Anastasiia Vlasiuk
2022-06-14
Multumesc mult pentru ajutor! O firma plina de oameni minunati!
Elena Andreea
Elena Andreea
2022-06-02
Am facut o vizită atelierului pentru a discuta detaliile bucătăriei noastre. Domnul părea profesionist și dedicat, însă din momentul în care am plecat de acolo, nu ne-a mai sunat nimeni, așa cum ni se promisese, sa vină pentru măsuri. Am rămas cu un gust amar. Am încercat de 2 ori să iau legătura cu atelierul, de fiecare dată promițându-mi că mă va suna. Nu s-a întâmplat. Un sfat pentru viitor: dacă nu doriți să luați anumite lucrări, fie ca vi se par prea complicate sau nerentabile, vă rog să anunțați persoanele în cauză de decizia dvs. Nu merită nimeni să ajungă să se roage de dvs. să le faceți mobila și să fie tratați cu indiferență. În final, am gasit pe altcineva care ne-a făcut bucătăria așa cum ne-am dorit, dovada că proiectul nu era complicat. P. S.: Vă dau totuși 4 stele, pentru a nu vă strica nota pe care o aveți :)
Rom Lim
Rom Lim
2022-02-15
Profesionisti si pro-activi. Fronturile pentru mobila de bucatarie sunt de inalta calitate.

Translate »

Pin It on Pinterest