fbpx

Mobilier de baie la comanda

Baia, sanctuarul privat de relaxare

La noi gasiti intotdeauna solutia potrivita stilului dumneavoastra

Mobilier de baie la comanda

Baia este un loc care trebuie sa fie curat si organizat. O baie primitoare si frumoasa poate sa iti seteze starea de spirit pentru toata ziua. Iar la intoarcere, dupa o zi obositoare, ea este sanctuarul nostru privat, unde ne relaxam si ne “incarcam bateriile”.

Pe langa aspectul estetic, pentru a obtine baia mult visata este obligatoriu sa folosim mobila de calitate, rezistenta in timp la umezeala si utilizare.

La RBR Mobilier va ajutam sa obtineti mobila de baie potrivita oricarui tip de constructie: apartament, spatii comerciale, case si vile, hoteluri sau pensiuni, cluburi sau sali sportive.

Galerie foto

pentru inspiratie

Ce spun clientii despre
serviciile noastre

Ionel Zamfir
Ionel Zamfir
2022-08-23
Cea mai buna fabrica de mobila din România
Ana-Maria Predica
Ana-Maria Predica
2022-08-05
Minunat. Servicii ireprosabile si oameni de calitate. Totul la superlativ. Recomand cu drag.
Anastasiia Vlasiuk
Anastasiia Vlasiuk
2022-06-14
Multumesc mult pentru ajutor! O firma plina de oameni minunati!
Elena Andreea
Elena Andreea
2022-06-02
Am facut o vizită atelierului pentru a discuta detaliile bucătăriei noastre. Domnul părea profesionist și dedicat, însă din momentul în care am plecat de acolo, nu ne-a mai sunat nimeni, așa cum ni se promisese, sa vină pentru măsuri. Am rămas cu un gust amar. Am încercat de 2 ori să iau legătura cu atelierul, de fiecare dată promițându-mi că mă va suna. Nu s-a întâmplat. Un sfat pentru viitor: dacă nu doriți să luați anumite lucrări, fie ca vi se par prea complicate sau nerentabile, vă rog să anunțați persoanele în cauză de decizia dvs. Nu merită nimeni să ajungă să se roage de dvs. să le faceți mobila și să fie tratați cu indiferență. În final, am gasit pe altcineva care ne-a făcut bucătăria așa cum ne-am dorit, dovada că proiectul nu era complicat. P. S.: Vă dau totuși 4 stele, pentru a nu vă strica nota pe care o aveți :)
Rom Lim
Rom Lim
2022-02-15
Profesionisti si pro-activi. Fronturile pentru mobila de bucatarie sunt de inalta calitate.