Istoria RBR Mobilier

Povestea noastră
Cu peste 25 de ani de experiență, RBR Mobilier este lider în București în domeniul mobilierului realizat la comandă

2021 – 2022

Pentru a putea accelera timpul de producție, deschidem o vopsitorie. Prin această dezvoltare compania poate oferi servicii și altor producători de mobilier care au nevoie de MDF vopsit.

Grupul RBR devine astfel o companie importantă pe piața de mobilier la comandă din București cu dorința puternică de a susține producția de mobilier local.

Fabrica RBR Mobilier
Fabrica RBR Mobilier

2015 – 2020

Compania extinde producția în domeniul lemnul și preia o hală adiacentă. Locația nouă are ca scop prelucrarea lemnului de diferite esențe.

Dotată cu un CNC performant, echipa RBR Mobilier poate crea mobilier din lemn masiv, trepte și balustrade din lemn.

Fabrica RBR Mobilier
Fabrica RBR Mobilier

2008 – 2014

Văzând o oportunitate de extindere, RBR îşi mută sediul în sectorul 5 în București. Noua locație în încinta complexului Tubal urma să dubleze capacitatea de producție a fabricii și să ofere posibilitatea de creștere a echipei.
Fabrica RBR Mobilier
Fabrica RBR Mobilier

2003 – 2007

Având experiența necesară și dorința de a lucra independent, familia Georgescu (Ovidiu și Corina) decid sa înceapă o firmă în domeniul mobilierului. Deschid o mică fabrica în orașul Măgurele de lângă București.
Fabrica RBR Mobilier
Fabrica RBR Mobilier

1996 – 2002

După o carieră în domeniul metalurgiei, Ovidiu Georgescu decide să își schimbe profesia find atras de lucrul cu lemnul. Începe să lucreze pentru o firmă producătoare de mobilă în Sectorul 2, București.

Fabrica RBR Mobilier
Fabrica RBR Mobilier

Ce spun clientii despre
serviciile noastre

Ionel Zamfir
Ionel Zamfir
2022-08-23
Cea mai buna fabrica de mobila din România
Ana-Maria Predica
Ana-Maria Predica
2022-08-05
Minunat. Servicii ireprosabile si oameni de calitate. Totul la superlativ. Recomand cu drag.
Anastasiia Vlasiuk
Anastasiia Vlasiuk
2022-06-14
Multumesc mult pentru ajutor! O firma plina de oameni minunati!
Elena Andreea
Elena Andreea
2022-06-02
Am facut o vizită atelierului pentru a discuta detaliile bucătăriei noastre. Domnul părea profesionist și dedicat, însă din momentul în care am plecat de acolo, nu ne-a mai sunat nimeni, așa cum ni se promisese, sa vină pentru măsuri. Am rămas cu un gust amar. Am încercat de 2 ori să iau legătura cu atelierul, de fiecare dată promițându-mi că mă va suna. Nu s-a întâmplat. Un sfat pentru viitor: dacă nu doriți să luați anumite lucrări, fie ca vi se par prea complicate sau nerentabile, vă rog să anunțați persoanele în cauză de decizia dvs. Nu merită nimeni să ajungă să se roage de dvs. să le faceți mobila și să fie tratați cu indiferență. În final, am gasit pe altcineva care ne-a făcut bucătăria așa cum ne-am dorit, dovada că proiectul nu era complicat. P. S.: Vă dau totuși 4 stele, pentru a nu vă strica nota pe care o aveți :)
Rom Lim
Rom Lim
2022-02-15
Profesionisti si pro-activi. Fronturile pentru mobila de bucatarie sunt de inalta calitate.

Translate »

Pin It on Pinterest