fbpx

Mobila la comanda Sector 3

Cauti mobila la comanda Sector 3? Esti din Bucuresti si doresti o mobila personalizata pentru locuinta ta? Ai ajuns unde trebuie.Mobila la comanda Bucuresti Sector 3

RBR Mobilier este principalul producator de mobila la comanda din Bucuresti avand o experienta de peste 17 de ani in domeniu.  RBR Mobilier inglobeaza productia completa de mobilier la comanda cu servicii de consiliere, proiectare si design 3D, transport si montaj, atat in Bucuresti cat si in imprejurimile lui.

Pentru a oferi clientului un mobilier de calitate si servicii de montaj profesionale, investim periodic in materiale, echipamente dar si in instruirea personalului. De asemenea ,colaboram cu designeri renumiti de interior. In felul acesta, facem fata cu bine oricarui proiect, indiferent de dificultatea lui.

La noi totul se face cu suflet. Ne implicam total in fiecare proiect. Scopul nostru este ca clientul sa isi transforme visul in realitate, si pentru asta il ajutam pe tot parcursul acestui drum: din imaginatie, la schita, la productie  pana la realitate.

Materialele cu care lucram cel mai mult sunt lemnul masiv, MDF-ul si PAL-ul, dar folosim mult si fierul si sticla. Asiguram intotdeauna accesoriile necesare la cele mai bune preturi.  Avem solutii pentru orice buget.

Portofoliul nostru de mobila la comanda Sector 3 cuprinde:

Cum lucram?

Pas 1.  Analizam: Prima etapa in a realiza mobila la comanda Sector 3 este sa ne intalnim pentru a putea afla mai multe despre proiectul dumneavoastra.  Avem o echipa de specialisti care va pot oferi consultanta necesara, respectiv va pot face o prima schita, din creion.

Pas 2. Proiectam. In aceasta etapa realizam proiectul, dupa masuratori reale. Ne vom deplasa, vom lua masuratorile si vom realiza proiectul de calculator in 3D.

Pas 3. Creare:  Toata mobilierul este realizat intr-un spatiu controlat, uscat si conform proiectului de la pasul 2.

Pas 4. Montaj:  Ultimul pas si cel mai important este cel in care livram si montam mobila realizata la comanda. Livrarea este asigurata cu masinile proprii si este gratuita in Sectorul 3 din Bucuresti.  Montajul se face cu atentie si grija de catre echipa noastra. In felul acesta putem oferi si garantia lucrarii.

Cum ajungi la noi?

Suntem aproape de tine. Din Sectorul 3 poti ajunge la noi in maxim 20 minute cu masina personala / uber / taxi sau poti lua tramvaiul 23 sau 19 pana la statia Sulitei sau Cimitirul Eroii Revolutiei si dupa 10-15 min de mers pe jos de preferat pe Soseaua Viilor.

Daca ai probleme poti sa te orientezi dupa locatia noastra de pe google maps.

Ne place sa dezvoltam relatii de lunga durata cu clientii nostri. De aceea punem mare accent pe calitatea inalta a consilierii si a asistentei acordate. Credem ca pentru orice problema este o rezolvare. Consilierii RBR Mobilier au experienta si cunostiintele tehnice necesare pentru  a realiza mobila la comanda dorita.

Apelati cu incredere la noi! Compania noastra comercializeaza, livreaza si monteaza mobilier realizata la comanda, in Bucuresti si imprejurimi inca din 2003.

Mobilier la comanda

Mobilier bucatarie

Mobilier bucatarie

Mobilier Dormitor

Mobilier dormitor

Mobilier Living

Mobilier living

Mobilier Birou

Mobilier birou

Mobilier Baie

Mobilier baie

Mobila Spatii Comerciale

Mobilier spatii comerciale