fbpx

Apartamentul B este un proiect realizat în București care îmbină toate elementele preferate de clienți, astfel încât aceștia să se simtă cu adevărat acasă.

Pentru noi, fiecare proiect este unic, iar obiectivul principal este transformarea viziunii tale în realitate. Acest lucru a fost realizat în acest apartament prin alegerea materialelor tale preferate, culorilor preferate și formelor preferate.

Mobilierul de bucătărie este practic și bine gândit în raport cu spațiul. Fronturile sunt din MDF vopsit pe o structură din PAL, și un blat cu aspect de lemn.

Ușile sunt amortizate și sertarele, din PAL pentru aceasta lucrare, sunt cu glisiere Blum Tandem. Electrocasnicele asortate și bine alese sunt marca FRANKE luate prin furnizorii RBR Mobilier.

Spațiul de la intrare a fost amenajat util conform nevoilor aferente locului. O bancă care maschează caloriferul și un spațiu de depozitare dedesubt, secundat de un șifonier de 3 metri pe cealaltă parte.

Poate cel mai bine valorificat loc din această locuință este cel de sub scară. Au fost create 10 spații de depozitare care servesc pentru a înmagazina lucruri ce nu fac parte din design-ul și ambientul casei.

Scara a fost și ea creată de la zero în atelierul nostru. Treptele și contratreptele  sunt din lemn masiv de stejar cu finisaj natur, iar mâna curentă din fier forjat.

Living-ul are un design confortabil și elegant. Mobilierul este minimalist:  se rezumă la o comodă pentru televizor și niște vitrine prinse în perete. Piesele sunt realizate din PAL, iar vitrina este închisă cu o ușa din geam securizat .

Mobilierul pentru baie este din MDF furniruit cu aspect natural. Ușile și sertarele au amortizări standard, iar sertarele au glisiere Blum Tandem. Blatul este cu aspect de piatră și rezistent la apă.

Soluțiile noastre personalizate răspund oricărei provocări, oferind un spațiu elegant și funcțional. Indiferent că îți dorești o lucrare simplă sau super complicată, în producția de mobilier nu există nicio limită.

Asistența unui specialist RBR va asigura cea mai bună soluție de mobilare pentru spațiul tău.