Apartamentul P este o locuinta cu 2 camere din capitala unde fiecare aspect a fost gandit in detaliu. Impreuna cu clientul am incercat sa ne gandim la toate nevoile pe care un cuplu le poate avea, creand un ambient complet si placut.

Mobila de bucatarie pentru 2 camere

Incepand de la mobilierul pentru hol putem observa un spatiu mare pentru a depozita incaltamintea si gecile cat si spatiu pentru a te putea aseza. Am creat si spatiu de depozitare pentru obiecte personale cat si pentru pantofii de zi cu zi. Mobilierul este realizat complet din PAL demonstrand astfel ca designul nu trebuie sa fie neaparat costisitor.

Livingul este luminos si simplist. Jocul de culori este realizat din corpurile asezate intentionat neproportional. Corpurile de jos sunt realizate din MDF vopsit cu frezare cu rol de maner, iar cele de sus au sistemul Push to Open. 
De asemenea, riflajele din lemn delimiteaza spatiul de relaxare de cel de lucru.
Bucataria din Apartamentul P iese în evidenta prin culorile deschise alese și texturile care sunt in contrast. Arhitectul nostru concepe un spatiu placut si util pentru a pregati si servi masa. Materialele alese sunt MDF vopsit alb si PAL, mobilierul fiind completat de accesorii si electrocasnice negre.Mobila de bucatarie pentru 2 camere
Dormitorul este locul unde ne incarcam cu energie, iar designul trebuie sa fie unul placut si linistit pentru a avea un somn cat mai odihnitor. Tablia patului este prelungita pentru a deveni spatiu de depozitare pentru haine. Dormitorul a fost creat in asa fel incat sa nu mai fie nevoie de un alt dulap pentru haine.
Mobila apartament 2 camere
Mobilierul de baie este simplist si elegant. Culorile sunt luminoase pentru a face baia sa para spatioasa. Materialul ales a fost MDF vopsit deoarece rezista la apa si este usor de intretinut.
Translate »

Pin It on Pinterest