Când ajungi să ai propria familie îți dorești tot ceea ce este mai bun pentru ea și printre priorități cu siguranță se numără și amenajarea locuinței.O casă reflectă personalitatea și stilul de viață al tău și al familiei tale și este locul în care te bucuri de unele dintre cele mai importante momente, unde te simți în largul tău, te distrezi, te relaxezi și te refugiezi departe de agitația cotidiană.

Această casă localizată în afara Bucureștiului a fost mobilată complet de echipa RBR. Ne bucurăm să avem astfel de proiecte complete unde putem să creăm un ambient în întregime și să lucrăm cu mai multe materiale.

1. Mobilierul de bucătărie este realizat din MDF mat frezat (frezare de tip J ). Blatul de bucătărie are aspect de lemn și este termorezistent. Designul a fost gândit în raport cu spațiul pentru a acoperi spațiul disponibil.

Mobila de bucatarie la comanda

Corpurile de jos oferă spații de depozitare, incorporează mașina de spălat vase și un coș jolly. Sertarele sunt tandem box pentru o deschidere confortabilă și o glisare optimizată.

Mobila de bucatarie la comanda

Corpurile superioare conțin spații de depozitare cu polițe și încadrează o parte din electrocasnice, utilitatea fiind primară atunci când mobilierul de bucătărie este creat.

Mobila de bucatarie la comanda

2.Mobilierul pentru living este realizat din PAL într-o combinație de culori negru-crem. Scopul este de a crea un spațiu aspectuos de depozitare în jurul televizorului suspendat. Sistemul de deschidere al compartimentelor închise este push-to-open (cu deschidere prin apăsare), iar televizorul este pus pe o placa de PAL bine ancorată cu un sistem de metal.

Mobilier living

3. Parte a acestui proiect a fost și realizarea mâinii curente pentru scări din lemn de cireș lăcuit.

Scara din lemn

4. Dressing- urile deschise au fost unele dintre piesele cele mai importante pentru client. Am creat spații extensive bine compartimentate pentru a crea un loc de depozitare, dar și pentru a vizualiza întreaga garderobă în vederea alegerii ținutei potrivite. Mobilierul este realizat din PAL alb cu accesorii asortate și este dotat cu suporți de umerașe extractibil.

Dressing

Dressing

Dressing

5. Mobilierul din camera menajera este format din dulapuri simple din PAL. Spațiul a fost gândit pentru a fi practic și pentru a putea îndeplini toate cerințele persoanelor care îl folosesc.

Mobilierul din camera menajera

Mobilierul din camera menajera

6. Cele trei băi au fost gândite minimalist pentru a îndeplini cerințele de bază. S-a pus accent pe materialul folosit, MDF furniruit, care este unul dintre cele mai rezistente la apa și umezeală

Mobilier băi

Mobilier băi

Mobilier băi

În unul dintre dormitoare a fost creat și un birou încorporat în spațiul de depozitare. Acest lucru a creat mai mult spațiu in cameră și a adăugat o nouă funcționalitate spațiului. Mobilierul a fost realizat din PAL, fiind materialul cel mai potrivit pentru spații de lucru.

Mobilier dormitor

Amenajarea casei a durat doua luni, lucrările fiind suprapuse și cu cele de construcție efectivă a locuinței. La RBR avem posibilitatea de a realiza mobilier după preferințele clientului din orice material cu o varietate de accesorii și sisteme.

Translate »

Pin It on Pinterest