fbpx

În ultima perioadă mulți dintre noi suntem nevoiți să lucrăm de acasă. Pentru a fi productivi și a ne simți confortabil avem nevoie de mobilier practic, multifuncțional care creează o atmosferă plăcută dar fără să ne tenteze la pauze prea lungi.

Mobilierul potrivit pentru birou te poate face chiar să îți schimbi percepția asupra nevoii de a te duce la muncă în fiecare zi. Înainte de a vorbi despre culori și design, sunt câteva lucruri pe care trebuie să le luăm în considerare: mărimea spațiului disponibil, bugetul și cât de multfolosești biroul în timpul zilei.

Accesează complet spațiul pe care îl ai.

Nu supraestima sau subestima spațiului pe care îl ai disponibil. Un spațiu gol pare mare, dar un birou are nevoie de spațiu de acces și loc pentru scaun. Spațiul trebuie măsurat cu atenție și trebuie luate în considerare ușile, ferestrele , prizele, pe care mobila trebuie să nu le blocheze.

Un birou pus lângă o fereastră poate folosi lumina exterioară dar, uneori, dimineața lumina poate deveni deranjantă. Acesta este un alt aspect care trebuie luat în considerare atunci când creăm proiectul de execuție.

Mobilierul trebuie să fie practic.

Designul și aspectul trebuie să fie proporționale cu timpul petrecut în birou. Dacă stai doar 30 de minute pe zi pentru a verifica emailul, un scaun comod poate fi îndeajuns. Dacă petreci mai mult de 5 ore pe zi la birou, confortul trebuie să fie la imperativ.

Decide cât spațiu de depozitare ai nevoie. Poate ai nevoie de sertare sau un dulap pentru a indexa toate hârtiile. Poate vrei opta pentru un design simplist cu un birou fără spații adiacente.

Care este bugetul de care dispui.

Ca în orice spațiu, mobilă poate să coste mai puțin sau mai mult în funcție de dorințele și nevoile destinatarului. În funcție de cât îți dorești să cheltuiești nu uita că s-ar putea să ai nevoie și de decorațiuni,  echipamente informatice, papetărie etc.

Mobila la comandă oferă posibilitatea de a crea spații amenajate conform cu nevoile personale. Poți încerca mai multe opțiuni până ajungi la bugetul care îți convine.  În plus, experiența unui designer permite atenție la detalii și dimensiuni, astfel încât încăperile să fie unele pe deplin funcționale.

Mobilier birou de acasa

Alege mobilierul care ți se potrivește.

Amintește-ți cuvântul „confort” atunci când îți alegi scaunul de birou.Un scaun  poate  fi confortabil  dar poate nu se potrivește cu mobila pe care o ai deja. Decide care este o prioritate mai mare pentru ține, să creezi un spațiu estetic sau confortabil. Dacă ceri ajutorul unui expert cu siguranță poți găsi soluția perfectă de mijloc.

Creează mobilă pentru tine. Dacă ești mai înalt ai nevoie de un birou cu o înălțime mai mare și mai mult spațiu de mișcare.Dacă ești mai scund proiectează-ți un birou în așa fel încât să poți să atingi cu picioarele jos atunci când stai pe scaun.Mobilierul perfect trebuie să te încurajeze să stai la birou ore în șir fără să te simți prea obosit.

În cazul în care vrei sa împarți biroul cu cineva o variantă buna ar fi un sistem reglabil pe care sa îl setezi după nevoie. În acest caz este nevoie de un scaun mai lat, de asemenea reglabil. Posibilitățile sunt cu adevărat infinite.

Cred că spațiile de lucru din casă devin o alternativă din ce în ce mai actuală și acceptată în casele românilor. Pentru a menține productivitatea de la birou acasă, avem nevoie de un spațiu util și bine compartimentat. La RBR oferim clienților consultanță și transport gratuit la orice comandă de mobilier.

Sursa foto : Pinterest