fbpx
Pentru unii oameni, gândul de a cumpăra mobilă la comandă poate fi descurajant. Cum vei ști ce vrei?

În acest caz serviciile unui designer de interior pot fi de neprețuit. Cu toții vrem să ne simțim confortabil în propria noastră casă.

Comoditatea și ambientul plăcut sunt pe primul loc când alegem designul locuinței. Cu toate că procesul este mai complicat și mai de durată, mobila la comandă are o serie evidentă de avantaje.

Funcționalitate

În primul rând, este perfect mulată nevoilor tale. Indiferent că-ti dorești o bucătărie simplă sau super complicată, în producția de mobilier nu există nicio limită.

Mobilier de bucatarie la comanda Bucuresti

Poate fi vorba despre situația în care dorești sa mobilezi o camera întreaga sau doar sa completezi mobilierul dintr-o camera cu încă un corp care sa se încadreze și să se potrivească cu mobilierul deja existent.

Mobilierul este creat special pentru nevoile clientului și satisface necesități specifice de depozitare, organizare, etc.

Design

Un design plăcut creează confort și relaxare în siguranța locuinței tale. Mobila la comanda îți creează oportunitatea de ați realiza designul visat. Astfel, ambientul este construit în funcție de sentimentul pe care clientul îl dorește să îl simtă.

Mobilier de dormitor la comanda Bucuresti

Apoi, casa ta trebuie să vorbească despre tine. Acest lucru trebuie să se regăsească în materialele tale preferate, culorile preferate, formele preferate, astfel încât să ajungi să te simți cu adevărat acasă.

Iar în cele din urmă, asistența unui specialist va asigura cea mai bună soluție de mobilare pentru spațiul tău.

Unicitate 

De multe ori stilul nostru de viată se regăsește în designul locuinței. Ritmul în care trăim ne impune să îmbinăm utilul cu plăcutul și modernul cu funcționalul.

Mobila la comanda creează o conexiune unica cu spațiul în care trăim.

Calitate

Prin comparație cu mobila standard din magazine, produsă în serie, calitatea construcției și a materialelor este mult mai mare pentru piesele de mobilier personalizate.

Mobilier de bucatarie la comanda Bucuresti

Pentru realizarea unui model de mobilă la comandă este nevoie de mai mult timp petrecut în atelierul de creație (pentru proiectare, alegerea materialelor și a culorilor potrivite), iar toate aceste lucruri se reflectă, in mod firesc, în calitatea produsului final.

Alegând mobila la comandă în detrimentul celei standard faceți o investiție înțeleaptă, pentru că mobila la comandă rezistă mai bine la uzură și va trece testul timpului.

După cum puteți vedea mai sus exista o serie largă de avantaje ale mobilierului la comanda.

Dar lucrând cu RBR Mobilier puteți adăuga încă niște beneficii deoarece specialiștii noștri acordă o mare atenție raportului calitate preț si urmăresc sa folosească materiale si accesorii calitativ superioare si care sa nu crească excesiv prețul mobilierului.

Astfel, e simplu sa găsești exact ceea ce cauți pentru bucătăria, dormitorul sau sufrageria ta!

Concurența fiind mare, in cazul mobilei la comanda in București calitatea este pe primul loc fiind un must-have, indiferent de mobilierul conceput.